Lebensmittel

Impressum

Angaben gemäß § 5 TMG:

Elbo Engineering GmbH
Metallstraße 24
41751 Viersen

Vertreten durch:

Jeroen Maria Franciscus Petrus Verstraeten
George Johannes Petrus Verstraeten

Kontakt:

Telefon: +49 (0)2162-48381-0
Telefax: +49 (0)2162-48381-25
E-Mail: info@elbo-engineering.com

Registereintrag:

Eintragung im Handelsregister.
Registergericht: Mönchengladbach
Registernummer: HRB 9741

Umsatzsteuer:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE119107360

Angaben zur Berufshaftpflichtversicherung

Name und Sitz des Versicherers:
AXA Versicherung AG
Colonia-Allee 10-20
51067 Köln

Geltungsraum der Versicherung: Europa

Streitschlichtung

Wir sind nicht bereit oder verpflichtet, an Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle teilzunehmen.

samenwerking revicad

Nieuw samenwerkingsverband tussen ELBO Engineering B.V. en ReviCAD B.V.

Op 20 april hebben de bedrijven ELBO Engineering en ReviCAD een samenwerkingsverband gestart. Dit is het resultaat van een zorgvuldig traject waarbij we met elkaar zijn gaan kijken hoe we naar de toekomst toe onszelf en elkaar kunnen versterken. Door het aangaan van dit partnerschap worden onze krachten gebundeld en kunnen we voor onze klanten een totaalpakket bieden. ReviCAD heeft zich gespecialiseerd in de engineering en het tekenwerk met betrekking tot het gebouw en gebouw-technische installaties. ELBO Engineering is gespecialiseerd in het Engineeren en bouwen van machines en procesinstallaties. Met deze samenwerking kunnen we vanaf heden alle werkzaamheden als totaalpakket voor onze klanten verzorgen.

Beide bedrijven maken gebruik van 3D laserscanning en bieden dit aan als service. Hierbij richtte ReviCAD zich op het scannen van gebouwen terwijl ELBO zich richtte op het scannen van machines en procesinstallaties. Vanaf heden gaan we onze scanwerkzaamheden combineren en gezamenlijk uitvoeren. Hierbij gaan we onze werkwijzen met elkaar integreren waardoor we een nog betere service kunnen bieden.

Zowel ReviCAD als ELBO Engineering beschikt ieder over meerdere vestigingen. ReviCAD is gevestigd in Zoetermeer, Hoogezand en Veenendaal. ELBO Engineering is gevestigd in Panningen en in Viersen, Duitsland. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland en daarbuiten onze klanten snel van dienst zijn.

revicad.nl